Biena kloar…

Zondagmiddag

Familiemiddag

Zondagmiddag 5 augustus vindt de familiedag plaats. Traditiegetrouw met bierpulsjoelen, doelschieten op een bekende keeper, en ringsteken. Dit jaar met entertainment van Duo Musa met la Factoria en muzikale omlijsting van Hayfever.

Hayfever

Hayfever

Na enkele jaren eigen songs te hebben gespeeld begon Hayfever met veel succes rock & rollcovers te spelen. Vele optredens stroomden binnen waardoor de band besloot zich nog meer te specialiseren als authentieke rock & roll cover band. Al snel werd duidelijk dat Hayfever niet het zoveelste rock & roll bandje was. De muziek wordt met veel passie en energie, originele instrumenten en samenzang gespeeld, net zoals de bands in de jaren ’50 en ’60 dit zelf deden.
Om het voor iedereen gevarieerd te houden speelt Hayfever verschillende stijlen binnen de rock ‘n’ roll muziek. Enkele artiesten en bands waarvan nummers worden gespeeld zijn The Beatles, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, CCR, The Rolling Stones en nog veel meer!

Duo Musa met la Factoria

Duo Musa met la Factoria

Duo Musa met la Factoria

Duo Musa trakteert u op een heerlijke voorstelling vol humor en acrobatiek van wereldklasse. Slapstick, spanning, sensatie en luchtacrobatiek op 8 meter hoogte komen samen in de lollyfabriek waar niet alles loopt zoals het zou moeten. Duo Musa, dit keer in de rol van fabrieksmedewerker, weet letterlijk met kunst en vliegwerk de fabriek draaiend te houden en alle brandjes te blussen. En in de finale presenteert het duo vol trots een smakelijke lolly!
Na het succes van hun eerste straattheater voorstelling is duo Musa een half jaar lang met regisseur Hilbert Geerling aan de slag gegaan om een voorstelling te ontwikkelen die qua verhaal een lach op ieder gezicht tovert en tegelijk bol staat van de circuskunsten waar je mond van open valt. Een geweldig spektakel waarbij je je geen seconde verveelt.