Biena kloar…

Muziekprogramma

Vrijdag 2 augustus

Tentfeest vrijdagavond: The Rousers & DJ Coen de Jong

Gratis entree

The Rousers en DJ Coen de Jong nemen na de trekkertrek het stokje over in de tent. The ROUSERcoaster ‘roust’ in 2019 kris kras door Nederland. Uiteraard op de welbekende Rousers manier en voorzien van een eigen style:

BIG – BIGGER – BIGGEST!

Expect a mindblowing show van ruim 2 uur in totale extase, afgewisseld met explosieve medleys, verrassende acts and a huge load aan Special FX. Toegang en parkeren zijn gratis.

DJ Coen de Jong

Coen

DJ Coen is een creatief multitalent die de hele wereld afreist voor filmopnames en muzikale optredens. Hij draait in de gaafste clubs en gezelligste kroegen van het land. Op vrijdagavond 2 en zondagmiddag 4 augustus is hij in Welsum om de hele tent af te breken.

Zaterdag 3 augustus

LEAD & DJ Sander Uenk

Gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 01:30

LEAD

Grote dosis enthousiasme, professionaliteit en een breed allround repertoire maken van LEAD dé band voor ieder feest, bruiloft of evenement. De covers van deze band worden 100% live gebracht en dat is opvallend in dit technologische tijdperk.LEAD heeft een allround breed repertoire van Rockcovers, popnummers, top40/top100 maar ook knuffelrock en moderne ballands.Meerstemmige zang en een ontzettend uitgebreid repertoire maken Lead tot een band die elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z’n kop zet! Entree en parkeren zijn zoals altijd gratis.

DJ Sander UenkDJ Sander: DJ Sander is een allround dj die van elk feest een knal feest maakt. Of het hem nu om après ski gaat of heerlijke house, voor hem niks te gek. DJ Sander is wekelijks te zien in diverse discotheken en cafe’s o.a. in Boode op Zondag, Cafe de Zaak en de Waardige Waard. Daar naast staat hij ook vaak op bedrijfsfeesten, bruiloften, en natuurlijk jaarlijks op Lentelive en andere festivals.

Zondag 4 augustus

Zondagmiddag met The Groovy Gents & DJ Coen de Jong

Gratis entree

The Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet. The Groovy Gents spelen ‘s middags met tussendoor DJ Coen de Jong.

Tentfeest zondagavond met The Reverend & DJ Sander Uenk

Gratis entree

The Reverend

Zondagavond zetten The Reverend en DJ Sander Uenk de tent nog een keer op z’n kop! The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!

Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.

Locatie

Het kermisterrein ligt tussen Erveweg 25 en 27 te Welsum en is het hele weekend gratis toegankelijk. Naast het kermisterrein zijn gratis parkeerplekken aanwezig.

Het volledige programma voor 2017 is nog niet bekend. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

Vrijdag 4 augustus 2017

Trekkertrek gevolgd door feest in de tent.

Zaterdag 5 augustus 2017

Op zaterdagochtend jaarmarkt (opgeven via jaarmarkt@welsumsekarmse.nl) en kindervermaak. Aan het eind van de ochtend vindt het WK darts plaats. Zaterdagavond vindt het Kermis corso met corsowagens, muziek, kinderoptocht en nog veel meer plaats. Aansluitend begint in de tent de Kermisparty m.m.v. een band.

Zondag 5 augustus 2017

Op zondagmiddag ringsteekwedstrijden, doelschieten, shows en muziek in de tent. Zondagavond kermisparty m.m.v. een band.

Locatie

Het kermisterrein ligt tussen Erveweg 25 en 27 te Welsum en is het hele weekend gratis toegankelijk. Naast het kermisterrein zijn gratis parkeerplekken aanwezig.