Biena kloar…

Muziekprogramma

Programma 2019 nog niet bekend

Het programma voor de Karmse 2019 is nog niet bekend. Hieronder is het programma van 2018 te vinden.

Vrijdag 4 augustus

 

Tentfeest vrijdagavond: Kabaal

gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 00:00 (middernacht)

Of Kabaal nu in een klein zaaltje, in een grote feesttent of in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet waarbij de muziek wordt afgestemd op het alom aanwezige publiek. Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Zaterdag 5 augustus

 

Super Sundays

gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 01:30


Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten,
dát is Super Sundays! Met het brede en up-to-date repertoire schakelt Super Sundays in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op en het plaatje is compleet.

Super Sundays zorgt voor een waanzinnige lichtshow; een groot aantal moving heads, theaterspots, sunstrips, CO2 en confetti om elk optreden tot een geweldige show te maken. Zes ervaren muzikanten met één gemeenschappelijk doel: de tent op z’n kop zetten! Dit gaat gepaard met een enorme dosis energie en enthousiasme waardoor je niet stil kunt blijven staan! Super Sundays speelt de grootste hits van grofweg de jaren 90 tot nu. Daarnaast  komen alle bekende dance-classics en evergreens in hoog tempo voorbij.

Super Sundays moet je gezien hebben!

DJ Sander UenkDJ Sander: DJ Sander is een allround dj die van elk feest een knal feest maakt. Of het hem nu om après ski gaat of heerlijke house, voor hem niks te gek. DJ Sander is wekelijks te zien in diverse discotheken en cafe’s o.a. in Boode op Zondag, Cafe de Zaak en de Waardige Waard. Daar naast staat hij ook vaak op bedrijfsfeesten, bruiloften, en natuurlijk jaarlijks op Lentelive en andere festivals.

Zondag 6 augustus

Zondagmiddag met Hayfever


Na enkele jaren eigen songs te hebben gespeeld begon Hayfever met veel succes rock & rollcovers te spelen. Vele optredens stroomden binnen waardoor de band besloot zich nog meer te specialiseren als authentieke rock & roll cover band. Al snel werd duidelijk dat Hayfever niet het zoveelste rock & roll bandje was. De muziek wordt met veel passie en energie, originele instrumenten en samenzang gespeeld, net zoals de bands in de jaren ’50 en ’60 dit zelf deden.

Om het voor iedereen gevarieerd te houden speelt Hayfever verschillende stijlen binnen de rock ‘n’ roll muziek. Enkele artiesten en bands waarvan nummers worden gespeeld zijn The Beatles, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en nog veel meer!

Tentfeest zondagavond met Perfect Showband, en DJ Sander Uenk

gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 01:30Perfect Showband Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Locatie

Het kermisterrein ligt tussen Erveweg 25 en 27 te Welsum en is het hele weekend gratis toegankelijk. Naast het kermisterrein zijn gratis parkeerplekken aanwezig.