Biena kloar…

Volledig programma & Locatie Welsumse Karmse 2017

Vrijdag 4 augustus

Trekkertrek

Al jaren vindt in Welsum op vrijdagavond de trekkertrek plaats. Grote en kleine trekkers, oude trekkers en de nieuwste modellen; werkelijk alles doet mee. Meer weten of opgeven? Klik hier!

Tentfeest vrijdagavond: Dreamcast


Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in onder andere Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, Koko Blue en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben.

Zaterdag 5 augustus

Ochtend-/ middagprogramma

Op zaterdagochtend jaarmarkt (opgeven via jaarmarkt@welsumsekarmse.nl) en kindervermaak. Aan het eind van de ochtend vindt het WK darts plaats. Zaterdagavond vindt het Kermis corso met corsowagens, muziek, kinderoptocht en nog veel meer plaats.

Tentfeest zaterdagavond: NOAH! & DJ Sander Uenk

gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 01:30NOAH! Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan. Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 17 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1400 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!


DJ Sander: DJ Sander is een allround dj die van elk feest een knal feest maakt. Of het hem nu om après ski gaat of heerlijke house, voor hem niks te gek. DJ Sander is wekelijks te zien in diverse discotheken en cafe’s o.a. in Boode op Zondag, Cafe de Zaak en de Waardige Waard. Daar naast staat hij ook vaak op bedrijfsfeesten, bruiloften, en natuurlijk jaarlijks op Lentelive en andere festivals.

Zondag 6 augustus

Zondagmiddag; familiedag

Op zondagmiddag zijn er ringsteekwedstrijden, doelschieten, shows en muziek in de tent.

Apetrots


Eindelijk is Vladimirs langverwachte speciale uitkijktoren aangekomen, waarmee hij zijn ideale droomprinses zal kunnen vinden. Al zwetend en puffend torst hij de gigantische mast omhoog, waarna hij ternauwernood ontsnapt aan een ‘gebroken-hart-aanval’. Gelukkig wordt zijn hart door een EHBO-dienst uit het publiek vakkundig gerestabiliseerd en kan hij weer op zoek naar zijn droomgeliefde, zijn ideale vrouw. Met gevaar voor eigen leven bestijgt hij de mast, wat uitloopt op een ware worsteling met de zwaartekracht: ijzingwekkende hoogten, bloedstollende valpartijen. In het vuur van de strijd echter komt onder het jacquet zijn ware aard tevoorschijn; een speelse aap mengt zich onder het publiek. Hoedt u! Uiteindelijk bereikt hij de top, neemt de groteske telescoop ter hand… en ontdekt tussen het publiek zijn droomprinses! Na een spannende kennismaking volgt een uitbundige bruiloft. Een vrolijke en spectaculaire familievoorstelling!

Huub, Henk en Harrie


Bereid je voor op een arsenaal stevige en feestelijke golden oldies! Klassiekers uit rock, pop, blues, soul, country en rock’n’roll – voor feestzalen, buitenpodia, festivaltenten en cafés. De ervaring spat van het podium als Huub Henk & Harrie de ene kraker na de andere spelen, onder leiding van spreekstalmeester, leadzanger en gitarist Toon van den Berg. Door zijn komische aanpak weet Toon elk publiek bij het optreden te betrekken. Word je liever met rust gelaten…. nou, dat mag ook! Muzikaal draaien de H’s hun hand voor weinig om: jaren ’50 rock’n’roll van Bill Haley en Chuck Berry, de sixties met Jimi Hendrix, CCR en de Stones, seventies, lekkere blues, zwoele ballads, country, soul…. en als u wilt een melige schlager of smartlap. Nee, dat hóeft niet: het kán!

Tentfeest zondagavond met Perfect Showband, en DJ Sander Uenk

gratis entree en gratis overtocht Olsterveer om 01:30Perfect Showband Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Locatie

Het kermisterrein ligt tussen Erveweg 25 en 27 te Welsum en is het hele weekend gratis toegankelijk. Naast het kermisterrein zijn gratis parkeerplekken aanwezig.